Актуальна інформація з КП і ДП

Тематика дипломних робіт здобувачів вищої освіти ступеня Магістр. 2021 рік.

Дослідження впливу параметрів вузла нагнітання в машині Б4-58 на якісні показники продукції.
Удосконалення просіювання борошна на машині «Бурат» з дослідженням впливу конструктивних і технологічних параметрів на процес.
Дослідження відтиску соку з дикоростучої сировини (калини) з модернізацією пресу ПШЕ-10.
Технічне переоснащення маслоцеху на ПрАТ  «Тернопільський молокозавод» з модернізацією (дослідженням) роботи сепаратора для високожирних вершків фірми «Вествалія».
Дослідження процессу поділу тіста з пшеничного та житнього борошна з модернізацією тістоділильника марки Кузбас -68-2М.
Модернізація вакуум-випарного аппарата Ж4-ПВА з дослідженням процессу уварювання утфелю.
Модернізація вальцевого верстата А1-БЗ-2Н з дослідженям процессу потоку зерна.
Розробка заходів з енергозбереження агрегату розстоювання марки Т1-ХР2-3 з дослідженням процесів теплообміну.
Модернізація сепаратора-вершковідділювача марки ОСН-С з дослідженням процесу з дослідженням роботи клапану барабана
Розроблення заходів із зниження енергоємності сушіння зерна на барабанній сушарці марки СЗСБ-8А із дослідженням процесу регенерації тепла відпрацьованих газів.
Модернізація кожухотрубного теплообмінного апарата марки 1000 ТПГ для охолодження сусла із дослідженням коефіцієнту теплопередачі від продукту до холодоносія.
Модернізація автоматичного камерного фільтрпреса марки РКО-25 з дослідженням впливу його конструктивних параметрів і технологічних режимів на процес фільтрування
Модернізація макаронного преса марки ПМ-75 з дослідженням впливу конструкції шнека,  фільєр та робочого тиску на процес екструзії тіста.
Модернізація кутера марки ИПКС-032 з дослідженням впливу конструкції ножів і скребкової мішалки на процес обробки майонезу.
Модернізація бурякорізки відцентрової марки А2-ПРБ-24 з дослідженням впливу конструктивних особливостей ножів і частоти їх обертання на процес різання бурякової стружки.
Модернізація тістомісильної машини Г4-МТМ-330-0І з дослідженням впливу особливостей конструкції робочих органів та технологічних режимів на процес замішування тіста
Модернізація плавителя сиру марки ПС-40 з дослідженням впливу особливостей конструкції робочих органів ротора та технологічних режимів роботи на процес оброблення сирної маси.