№ п/п Назва дисципліни Група
Теоретичні основи теплотехніки | МО, МТ, МВ, МС | |
6. | Термодинаміка / теплотехніка | МХ / МХз |
9. | Експлуатація та обслуговування машин | МО |
10. | Безпека життєдіяльності | всі спеціальності |
11. | Процеси та апарати харчових виробництв | МО, МЛ, МХ |
12. | Монтаж, діагностика та ремонт обладнання | МО |
13. | Основи промислового будівництва та санітарної техніки | МО |
14. | Математичне моделювання інженерних задач на ЕОМ | МО |
15. | Основи САПР | МО |
16. | Вступ до спеціальності | МО |
17. | Зношування і надійність машин | МО |
18. | Основи тертя і зношування | МП |
19. | Триботехніка та основи надійності машин | ЕЗ |
20. | Основи розрахунку конструктивних елементів | МО |
21. | Технічні засоби допоміжнх операцій | МО |
22. | Машини-автомати,потокові та автоматичні лінії | МО |
23. | Основи технічної творчості | МО |
24. | Машинна графіка | МО |
25. | Будівельна справа і санітарно-технічні розрахунки | |
26. | Техноекологія та цивільна безпека | |
27. | Технологічне обладнання консервного виробництв | МХ |
28. | Технологічне обладнання молочного і консервного виробництв | МО |
29. | Технологічне обладнання хлібопекарського та бродильного виробництв | МО |
30. | Технологічне обладнання харчових виробництв | МО |
31. | Конструювання обладнання харчових виробництв | МО |
32. | Основи проектування підприємств харчової промисловості | МО |
33. | Методи інтенсифікації технологічних процесів харчових виробництв | МО |
34. | ||
35. | Теплохолодотехніка | МО |
36. | Підвищення надійності машин | МО |
37. | Технологічне обладнання мініпереробних підприємств | МО |
38. | Технологічне обладнання галузі | МЛ, МХ |
39. | Сучасні енерго- та матеріалозберігаючі харчові технології та обладнання | МО |
40. | Комп’ютерна підготовка | МО |
41. | Основи наукових досліджень і теорія експеремнту | МО |
42. | Мембранна і криогенна техніка | МО |
43. | Автоматизовані переробні та харчові виробництва | МО |
44. | Електрофізичні і фізико-хімічні методи обробки харчових середовищ | МО |
45. | Забезпечення надійності при експлуатації і ремонті обладнання харчових виробництв | МО |
46. | Відновлення працездатності технологічного обладнання харчових виробництв | МО |
47. | Сучасні методи конструювання технологічного обладнання харчових виробництв | МО |
48. | Інтелектуальна власність | МО |
29. | Математичне моделювання систем і процесів | МО |
50. | Корозія та антикорозійні покриття | МО |