Лабораторії

Здобувачі отримають не лише теоретичні знання високого рівня а й також такі необхідні при подальшому працевлаштуванні практичні навики та вміння, за рахунок використання в навчальному процесі сучасного лабораторного обладнання. На заняттях студенти безпосередньо  знайомляться з усіма етапами виробництва – від  комп’ютерного проектування та моделювання до дегустування готових продуктів.

Аудиторний фонд кафедри Обладнання харчових технологій складається із 10 спеціалізованих лабораторій і 3 лекційних аудиторій, загальною площею 1500 квадратних метри.

Відео ролик про матеріально-технічне забезпечення освітньої програми  «Галузеве машинобудування»

На КАФЕДРІ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ створено сучасний комплекс із лабораторіями, що оснащені обладнанням для переробки молока, виробництва хліба, солодощів та інших харчових продуктів, устаткуванням для перегонки та ректифікації Також в навчальному процесі використовується лабораторне обладнання для харчового 3D друку.