Лекція на виробництві

Здобувачі вищої освіти факультету інженерії машин, споруд та технологій ТНТУ відвідали товариство з обмеженою відповідальністю Ремонтно-механічний завод «Обрій» (м. Тернопіль).
Підприємство має виробничі, офісні та складські приміщення, парк верстатів для механічної обробки деталей, ковальсько-пресове обладнання, лабораторію контрольно-вимірювальних приладів та апаратури, автотранспортний парк і відноситься до підприємств малого бізнесу загальною чисельністю працівників до 50 чоловік. ТОВ «РМЗ “Обрій» спеціалізується на виготовленні готових металевих виробів, ремонті та технічному обслуговуванні контрольно-вимірювальних приладів, монтажних та сервісних роботах у сфері енергозбереження.

Здобувачі вищої освіти прослухали лекцію директора ТОВ “РМЗ “Обрій” Шніцара В. Я. на тему: “Основні напрямки розвитку технологій термічної обробки металевих виробів в галузевому машинобудуванні”.
Після лекції здобувачі ознайомились з виробництвом та особливостями термічної обробки металевих виробів на підприємстві.