Назва та автори | К-сть цитувань | Рік |
Європейський досвід управління відходами: вибрані аспекти Н Мариненко, Т Вітенько, І Крамар | — | 2022 |
Переваги використання декантора для зневоднення казеїну ВЮ Головач, ВЯ Ворощук | — | 2022 |
Забезпечення рівномірності структури сиркових продуктів у роторно-вихрових емульсорах ВЯ Ворощук, М Шинкарик | — | 2022 |
ТЕРМОДИНАМІЧНИЙ АНАЛІЗ ЕНЕРГЕТИЧНИХ РЕСУРСІВ ВВ Ігор Стадник, Наталя Зварич, Оксана Пилипець | — | 2022 |
Двостадійне зневоднення казеїну ММ Шинкарик, ОІ Кравець, ІО Кобзар | — | 2022 |
Параметри регенерації фільтрувальної поверхні при очистці молочної сироватки ММ Шинкарик, ОІ Кравець, ВІ Кравець | — | 2022 |
Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази М Полевий, ОІ Кравець | — | 2022 |
Застосування попередньої анаеробної обробки для очищення стічних вод молочного виробництва СО Костишин, ОІ Кравець | — | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ ПРОРОСЛОГО НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ІЯ Стадник, СН Навольський | — | 2022 |
Оцінювання економічної доцільності використання технології утилізації тепла на підприємствах харчової промисловості І Стадник, С Балабан, ВБ Каспрук, А Деркач | — | 2022 |
Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста А Харчій, Р Бойко, ІЯ Стадник | — | 2022 |
Прогресивні методи та засоби переробки рослинної сировини КС Стадник І., Піддубний В., Хареба С. | — | 2022 |
Обґрунтування параметрів змішувача для борошняних компонентів. ЄА В.А. Піддубний, І.Я. Стадник, А.О. Чагайда | — | 2022 |
Особливості соціально-економічно-екологічної рівноваги при виробництві нових хлібобулочних виробів КСП Стадник І.Я., Піддубний В.А., Красножон С.В. | — | 2022 |
Наростання продовольчої кризи через російське вторгнення в Україну О Пилипець, Н Зварич | — | 2022 |
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕРМОДИНАМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ПОВІТРЯНОГО ТЕПЛОНАСОСА У СИСТЕМІ ПЕРЕРОЗПОДІЛУ ЕНЕРГЕТИЧНИХ РЕСУРСІВ І Стадник, О Пилипець | — | 2022 |
Сушіння молока в апаратах контактного типу В Борисюк, В Головач, ММ Шинкарик | — | 2022 |
Doing business activity by keeping balance between economic, social and environmental dimensions of sustainable development: EU realities and their applications … I Kramar, N Marynenko, T Vitenko | — | 2022 |
Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production M Shynkaryk, V Voroshchuk, O Kravets, O Krupa, N Zvarych | — | 2022 |
Innovative approaches to the determination of fructose in dairy products with combined carbohydrates [Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з … IO Romanchuk, TV Rudakova, AV Minorova, LO Moiseeva, SA Narizhnyy | — | 2022 |
INNOVATIVE TECHNOLOGIES AND EQUIPMENT: DEVELOPMENT PROSPECTS OF THE FOOD AND RESTAURANT INDUSTRIES IY Antoniuk, AO Medvedieva, OV Batrachenko, OM Веzruchenko | — | 2022 |
The efficiency of redistribution of energy resources in the food industry by air heat pump system VA Piddubnyi, MF Kravchenko, IY Stadnyk, VS Mykhailyk | — | 2022 |
Dynamics of interaction of components during mixing. FV Stadnyk I., Piddubnyy V., Chagaida A. | — | 2022 |
DETERMINATION OF RATIONAL PARAMETERS OF PSEUDOMIXING BY COMPLEX MODELLING OF WORK PROCESSES СПК В.П. Василів , І.Я. Стадник , В.А. Піддубний , М.М. Муштрук | — | 2022 |
The influence of rheology and design of modelling rolls on the flow and specific gravity during dough rolling and injection. VK Ihor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Roman Mykhailyshyn, | — | 2022 |
Rationale for dosing and mixing germinated flax seeds with wheat flour/ YP Svitlana Krayevska, VolodymyrPiddubnyi, Ninel Forostyana, Igor Stadnyk | — | 2022 |
Навчальна програма розвитку підприємництва на базі фаблабу НЮ Мариненко, ВВ Лазарюк, ТМ Вітенько, ВВ Шанайда | — | 2021 |
Solidworks у завданнях 3D моделювання та інжинірингу технічних систем ВЯ Ворощук, ТМ Вітенько | — | 2021 |
Аспекти екологічної безпеки в умовах військового конфлікту О Пилипець, Н Зварич | — | 2021 |
Шляхи підвищення екологічності молокопереробних підприємств ОІК М.М. Шинкарик | — | 2021 |
Фільтр із самоочисним фільтрувальним елементом для очистки молочної сироватки ММШ О.І. Кравець | — | 2021 |
Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу: Основи тертя і зношування машин для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 133 «Галузеве … ТОІ Вітенько, О Кравець | — | 2021 |
Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу:“Процеси та апарати харчових виробництв” ОІ Кравець, ВП Куц | — | 2021 |
Вплив додаткових компонентів на процес бродіння опар ІЯ Стадник, ЛВ Василишин, СВ Сташевський | — | 2021 |
Параметри шнеково-роторних дробарок ІЯ Стадник, ОМ Пилипець | — | 2021 |
Стадник І. Я., Матенчук Л. Ю., Новак Л. Л., Федорів В. М., СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МАРЦИПАНОВИХ ПАСТ. Обладнання та технОлОгії харчОвих вирОбництв. ISSN 2079-4827 … ФВМ Стадник І. Я., Матенчук Л. Ю., Новак Л. Л. | — | 2021 |
ІНТЕГРОВАНІ РІШЕННЯ І АПАРАТУРНЕ ОФОРМЛЕННЯ ПЕРЕХІДНИХ ПРОЦЕСІВ ЗМІШУВАННЯ КОМПОНЕНТІВ У ПСЕВДОШАРІ. . В. А. Піддубний, Ю. В. Паньків, І. Я. Стадник, Є. А. Петриченко | — | 2021 |
Методичні вказівки до виконання практичної роботи з курсу «Техноекологія та цивільна безпека» за темою «Оцінка хімічної обстановки при аваріях на хімічно небезпечних об’єктах з …НМ Зварич, ІЯ Стадник | — | 2021 |
НАПРЯМКИ НАДІЙНОСТІ РОБОТИ МІНІ-ПЕКАРНІ НА РУХОМІЙ ПЛАТФОРМІ ІЯ Стадник, ЛЮ Матенчук, ЛЛ Новак, ЛІ Головкіна | — | 2021 |
Сучасні технології та енергетичні потоки при формуванні борошняних напівфабрикатів ІЯ Стадник, ВА Піддубний, ВМ Федорів, ОВ Хареба, ВВ Підгородний | 2 | 2021 |
Раціональні способи виготовлення заготок для одиничного і дрібносерійного виробництва Пилипець, Михайло, Пилипець, Оксана | — | 2021 |
Передумови розроблення комбінованих операцій виготовлення гвинтових і шнекових заготовок методом обробки металів тиском. М Пилипець, В Василь, Р Дмитро, П Оксана | — | 2021 |
Особливості теплообміну в тісті при формуванні бубликів І Стадник, П Оксана, В Піддубний, Т Веселовська | — | 2021 |
European Experience in Waste Management T Vitenko, N Marynenko, I Kramar | 4 | 2021 |
Discrete-Impulse Energy Supply in Milk and Dairy Product Processing P Droździel, T Vitenko, V Voroshchuk, S Narizhnyy, O Snizhko | — | 2021 |
Innovations–sustainability–modernity–openness. Modernity in engineering. Series of monographs. Volume 43 T Vitenko, N Marynenko, I Kramar, Y Biyik, N Baycan, C Cecilia | — | 2021 |
Development of Small Business on FabLab Platform T Vitenko, N Marynenko, V Lazaryuk, V Shanaida, V Hutsaylyuk | — | 2021 |
Study of thermal stability and energy of activation of epoxy composites with particles of synthesised powder mixture for increasing reliability of vehicles H Komsta, T Vitenko, А Buketov, О Syzonenko, О Bezbakh, A Torpakov | — | 2021 |
Features of pressing the juice from viburnum berries M Shynkaryk, O Kravets, S Venhrynovych | — | 2021 |
JUSTIFICATION OF THERMODYNAMIC EFFICIENCY OF THE NEW AIR HEAT PUMP IN THE SYSTEM OF REDISTRIBUTION OF ENERGY RESOURCES AT THE ENTERPRISE VF Igor Stadnyk, Anatoly Sokolenko, Volodymyr Piddubnuy, | 3 | 2021 |
MODIFICATION OF THE PROPERTIES OF MILK-FAT EMULSIONS WITH THE PHASE STRUCTURE OF “OIL IN WATER” IN THE DEPENDENCE ON THE MASS PART OF THE LIPOID AND THE STABILIZING SYSTEMS SN Igor Stadnyk, Oksana Bodnarchuk, Kateryna Kopylova, Pylyp Petrov | — | 2021 |
THE EFFECT OF DRY DEMINERALIZED WHEY (DDW) AND COCONUT OIL ON THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE LEGUME BUTTER ІЯ Стадник, СМ Балабан | — | 2021 |
FORMATION OF HEAT AND MASS TRANSFER BONDS WHEN MIXING COMPONENTS IN A SUSPENDED STATE. I Stadnyk, V Piddubnyi, L Beyko, G Sabadosh, T Hushtan | 3 | 2021 |
Використання фаблаб лабораторії як навчальної платформи для освоєння навичок цифрового виробництва та підприємництва іноземними студентами ТМ Вітенько, НЮ Мариненко, ВВ Лазарюк, ВВ Шанайда | — | 2020 |
Деякі аспекти міжнародної співпраці в умовах COVID ТМ Вітенько, П Дроздєл | — | 2020 |
Альтернативний шлях переробки пластикової упаковки для напоїв ТМ Вітенько, НМ Зварич, ВВ Лазарюк, ОМ Пилипець, РІ Комаревич | — | 2020 |
ВІДКРИТІ ФАБЛАБ ЛАБОРАТОРІЇ–ІННОВАЦІЙНІ ХАБИ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ НЮ Мариненко, ТМ Вітенько, ВВ Лазарюк, ВВ Шанайда | — | 2020 |
Вплив реологічних властивостей на зневоднення молочно білкових мас М Шинкарик, В Ворощук, О Кравець | — | 2020 |
ПРОБЛЕМИ УТИЛІЗАЦІЇ УПАКОВКИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ Н Зварич, О Пилипець | — | 2020 |
Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас ОІ Кравець, ММ Шинкарик | — | 2020 |
Дослідженням процесу відтиску технічного казеїну ДПШ О.І. Кравець | 1 | 2020 |
Переробка дикоростучої сировини – перспективний напрямок харчової промисловості України СМВ М.М. Шинкарик, О.І. Кравець | — | 2020 |
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ МЕТОДИ ПІДГОТОВКИ ДО ФАСУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ ТАРИ, МАТЕРІАЛІВ І ПРОДУКЦІЇ В Піддубний, І Стадник, В Василів, Т Кос | — | 2020 |
ДИНАМІКА МІЖФАЗОВОЇ ВЗАЄМОДІЇ МІЖ КОМПОНЕНТАМИ ПРИ ПЕРЕМІШУВАННІ І Стадник, Ю Паньків, В Василів, Т Кос | — | 2020 |
«Бродильний апарат» ГІ Стадник І. Гаврилко П. | — | 2020 |
Вимоги до робочих органів машини ІЯ Стадник, ММ Фік, МО Василько, ОО Василько | — | 2020 |
«Пристрій для вимірювання температури» бюлетень №1 КО Шинкарик М., Ворощук В.,Стадник І. | — | 2020 |
Обґрунтування параметрів надійності і довговічності машини статистичним моделюванням ІЯ Стадник, ОМ Пилипець, Ю Паньків | — | 2020 |
Обгрунтування нагнітального процесу формувальних машин ВАП ІЯ Стадник | — | 2020 |
ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА НА СПРАЦЮВАННЯ ВАЛКОВИХ РОБОЧИХ ОРГАНІВ ФОРМУВАЛЬНИХ МАШИН Гіджеліцький В. М.,Стадник І. Я.,Василів В. П., Кос Т. С. | — | 2020 |
Змішувач рідких компонентів ІЯ Стадник, Ю Паньків | — | 2020 |
Визначення питомої потужності вузла нагнітання ІЯ Стадник, ОМ Пилипець | — | 2020 |
Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентів ІЯ Стадник, Ю Паньків, НВ Чорна, ТО Лісовська | — | 2020 |
Дослідження механічних властивостей поверхневого шару навитих заготовок М Пилипець, О Пилипець | — | 2020 |
Формування теплових потоків в процесі точіння О Пилипець, О Захарків | — | 2020 |
Дослідження процесу формоутворення заготовок з “U-подібних” профілів М Пилипець, О Пилипець | — | 2020 |
Особливості технологічного процесу виготовлення широкосмугових профільних гвинтових заготовок М Пилипець, О Лясота | — | 2020 |
The Strength of the Adhesive Joints of the Medium-Density Fireboards and Particle Boards with the PVC Film A Rudawska, D Stančeková, M Müller, T Vitenko, V Iasni | 4 | 2020 |
Some aspects of international cooperation in covid conditions PD Tetiana Vitenko | — | 2020 |
Development of Small Business on Fablab Platform NM T. Vitenko,V. Lazaryuk, V. Shanaida | — | 2020 |
Non-contact method of estimation of stress-strain state of underground pipelines during transportation of oil and gas VP Paweł Droździel, Tetiana Vitenko, Liubomyr Zhovtulia, Andrii Yavorskyi | — | 2020 |
Innovative Approaches to Curricula Modernisation for Master’s Degree on the Fablab Platform T Vitenko, N Marynenko, V Lazaryuk, V Shanaida | — | 2020 |
The substantiation of the optimal parameters for dough pinning-out rollers T Vitenko, I Stadnik, P Droździel, A Rudawska | 1 | 2020 |
Methods of calculation of the power for dough kneading with the use of blade-free working part I Stadnik, O Pylypets, M Pylypets, V Poddubny, O Kolomiiets | — | 2020 |
Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit NC Tetiana Lisovska1, Igor Stadnik1,Volodymyr Piddubnyi | 7 | 2020 |
INFLUENCE OF REDUCTION ON ADHESIVE PROPERTIES A Stadnyk, Piddubnyi, Krsnozhon | 2 | 2020 |
SUBSTANTIATION OF FOAMY STRUCTURE FORMATION IN A GLUTEN I Stadnyk, O Kolomiiets, O Dziana | — | 2020 |
DETERMINATION OF SPECIFIC POWER DURING COMPONENTS MIXING I Stadnyk, Y Pankiv, V Piddubnyi | — | 2020 |
Adhesion of marzipan pastes based on dry demineralized whey. I Stadnyk, V Piddubnuy, M Kravchenko, L Rybchuk, O Kolomiiets | — | 2020 |
Impact of the Grating Thickness on the Quality of Potato Pancakes® M Dąbrowska-Molenda, K Szwedziak, I Stadnyk, J Dusza, D Kotysz | — | 2020 |
Сучасні підходи до конструювання і моделювання робочих органів технологічного обладнання харчових виробництв Т Вітенько, В Ворощук | — | 2019 |
Особливості емульгування молочного жиру за умови дискретно-імпульсного введення енергії в систему Т Вітенько, В Ворощук | — | 2019 |
Програми «двох дипломів» як інструмент підвищення якості підготовки фахівців. В Тетяна, В Ворощук | — | 2019 |
Лабораторії фаблаб як елемент інфраструктури інноваційного розвитку територіальних громад Т Вітенько, Н Мариненко, В Лазарюк, ВВ Шанайда | — | 2019 |
Розвиток творчих лабораторій фаблаб як учасників інноваційної екосистеми В Лазарюк, ВВ Шанайда, Т Вітенько | 3 | 2019 |
Роль іноваційної лабораторії FabLab в освітньому процесі за напрямами” Галузеве машинобудування” та” Прикладна механіка” Т Вітенько, ВВ Шанайда, В Лазарюк | 4 | 2019 |
Обгрунтування оптимальних параметрів валків для розкачування тіста ІЯ Стадник, ТМ Вітенько | — | 2019 |
Обгрунтування оптимальних параметрів валків для розкачування тіста Т Вітенько, І Стадник | — | 2019 |
Інноваційні методи отримання знань інженерними кадрами В Ворощук | — | 2019 |
Моделювання процесу фільтрування бурякоцукрового соку в листовому фільтрі В Ворощук, Н Луцків | — | 2019 |
2. Методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» ММ Шинарик, ОІ Кравець | — | 2019 |
Методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» ОІК М.М. Шинкарик | — | 2019 |
Дослідження теплообміну між матеріалом та сушильним агентом при роботі барабанної сушарки АСВ О.І. Кравець | — | 2019 |
«Бродильний апарат» СІШ М бюлетень №22, Патент № 13849522 | — | 2019 |
Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузі АВ Деркач, Х Кравченюк, ІЯ Стадник | — | 2019 |
Патент №134226 «Змішувач рідких напівфабрикатів» ЛО Стадник І., Панбків Ю. | — | 2019 |
Вдосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів ПВА Стадник І.Я | — | 2019 |
Визначення динаміки руху рідини у транспортуючих мережах молочної галузі Ощинок І М.,. Ю. КРАВЧЕНЮК, І. Я. СТАДНИК | — | 2019 |
Визначення динаміки руху рідини у транспортуючих мережах молочної галузі ІМ Ощипок, ХЮ Кравченюк, ІЯ Стадник | — | 2019 |
Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловості ХЮ Кравченюк, ІЯ Стадник | — | 2019 |
Аналітична модель деградації бактеріальної плівки на поверхні трубопроводу із нержавіючої сталі ХЮ Кравченюк, ІЯ Стадник, СМ Мольченко, ІМ Демидов | — | 2019 |
Удосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів Я Стадник Ігор, А Піддубний Володимир | — | 2019 |
Екологічні аспекти сталого розвитку в Україні Н Зварич, О Лясота | — | 2019 |
Зміцнення спіралей шнеків технологічними методами М Пилипець, О Лясота, ЮП Ковальчук | 1 | 2019 |
Оптимізація параметрів гвинтового транспортера-змішувача О Лясота, Д Лозіцький | — | 2019 |
Технологічні способи формоутворення широкосмугових гвинтових спіралей М Пилипець, О Лясота | — | 2019 |
ТЕХНІЧНЕ ПЕРЕОСНАЩЕННЯ МАСЛОЦЕХУ НА ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД» З МОДЕРНІЗАЦІЄЮ І ДОСЛІДЖЕННЯМ РОБОТИ СЕПАРАТОРА ДЛЯ ВИСОКОЖИРНИХ ВЕРШКІВ Г9-ОСКМАСЛОЦЕХУ НА ПРАТ … ММ Шинкарик | — | 2019 |
Інноваційні методи в компетентнісному підході до формування фахівця під час викладання дисципліни «Обладнання харчових технологій» Ш Марія | — | 2019 |
Main Aspects of Education Internationalization: Case of Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine P Yasniy, T Vitenko, I Kramar | — | 2019 |
The role of education and research in the learning process of university students R Madlenak, T Vitenko, V Shanaida, P Drozdziel | 4 | 2019 |
The introduction of FabLab platforms as determinant of the Ukraine’s economy innovative development VVS T.Vitenko, N.Marynenko, V.Lazaryuk | 3 | 2019 |
Business Risk in Changing Dynamics of Global Village 2 P Kumar, V Stadnyk, G Sokoliuk, J Holovchuk, K Osipenko | — | 2019 |
Peculiarities of heat exchange in dough under the rotating rollers action I Stadnik, O Lyasota, V Poddubny, L Korets | 1 | 2019 |
FORMATION OF MICROBIAL BIOFILMS ON STAINLESS STEEL WITH DIFFERENT SURFACE ROUGHNESS YY Igor Stadnyk, Tetiana Hushtan, Ganna Sabadosh | 6 | 2019 |
RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION VP Igor Yaroslavovych Stadnyk | 14 | 2019 |
JUSTIFICATION OF THE RHEOLOGICAL MODEL OF PROCESS OF PLASTIC MATERIAL INJECTION BY THE ROLLERS ŻG Katarzyna Szwedziaka, Igor Stadnykb, Sergey Golyachukc | — | 2019 |
Formation of microbial biofilms on stainless steel with different surface roughness I Stadnyk, T Hushtan, G Sabadosh, Y Yevchuk | 5 | 2019 |
Researching of the concentration distribution of soluble layers when mixed in the weight condition HK IgorStadnykJuilia Pankiv, Рetro Havrylko | — | 2019 |
METODS OF ROLLING OPTIMAL PARAMETERS CALCULATION I Stadnyk, О Lyasota | — | 2019 |
Кавітаційна обробка води та її використання в технологіях екстрагування Н Городиський, Т Вітенько | — | 2018 |
Жорсткі кавітаційні механізми у процесах подрібнення дисперсних частинок НІ Городиський, ТМ Вітенько | — | 2018 |
Підготовка студентів з числа іноземних громадян до участі у програмах академічної мобільності ТМ Вітенько | 2 | 2018 |
Особливості гідродинаміки у кавітаційному пристрої за умови тангенціального підведення середовища NІ Horodyskyi, ТМ Vitenko | — | 2018 |
Визначення оптимальної геометричної форми отворів поршня-ударника імпульсного гомогенізатора молока ІП Паламарчук, ТМ Вітенько, | 2 | 2018 |
Інтенсивність гідромеханічної обробки сиркових мас у роторно-вихровому емульсорі ММ Шинкарик, ВЯ Ворощук | — | 2018 |
Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами СВ Мерзлов, ТВ Рудакова, ОО Сніжко, НМ Ломова, СА Наріжний, | — | 2018 |
Відновлення сировини як альтернатива первинному видобутку ОМ Лясота, Н Зварич | — | 2018 |
Фільтраційно-компресійне сушіння технічного казеїну ММ Шинкарик, О Кравець | — | 2018 |
КОМПРЕСІЙНО-ФІЛЬТРАЦІЙНЕ СУШІННЯ ПРУЖНО-ПЛАСТИЧНИХ ХАРЧОВИХ МАС ОІ Кравець, ММ Шинкарик | — | 2018 |
Реологічні особливості виробництва сиру МРК Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець | — | 2018 |
Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування ІЯ Стадник, СІ Федак, БС Пащенко, НА Ткачук | — | 2018 |
Розроблення конструкції змішувача для інтенсифікації перемішування компонентів ІЯ Стадник, ЮЮ Паньків | — | 2018 |
Ефективність проектування нового тістомісильного обладнання ВС Калиняк, МВ Древніцький, ІЯ Стадник | — | 2018 |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ПЕРЕРОЗПОДІЛУ ЕНЕРГЕТИЧНИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ СИСТЕМОЮ ПОВІТРЯНОГО ТЕПЛОНАСОСА ВА Піддубний, МФ Кравченко, ІЯ Стадник, ВС Михайлик | — | 2018 |
Вплив конструкції робочого органа на рух тіста І Стадник | — | 2018 |
Узагальнений підхід до надійності роботи міні-пекарні на рухомій платформі. ВВ . Стадник | — | 2018 |
Місце повторного використання компонентів у загальному процесі розробки програмного забезпечення МС Михайлишин, В Лотоцький | — | 2018 |
Оцінка однорідності суміші при замішуванні Г Карпик, І Стадник, Ю Паньків | — | 2018 |
Industrial usage of hydrodynamic cavitation device T Vitenko, P Droździel | 2 | 2018 |
Discrete-impulsive input of energy in milk and dairy products processing processes T Vitenko, V Voroschuk, S Narizhnyy, O Snizhko | — | 2018 |
International academic mobility of students: analysis of the problems of organization this process in ects conditions RM T Vitenko, V Shanaida, P Droździel | 3 | 2018 |
Assessment of higher education in global measurement T Vitenko, V Shanaida, P Droździel, R Madlenak | 2 | 2018 |
Hydrodynamics features in cavitation devices under tangent medium input T Vitenko, P Drozdziel, N Horodysky | 1 | 2018 |
International partnership in the field of education T Vitenko, V Shanaida, P Droździel, R Madlenak | — | 2018 |
PREDICTION OF TRANSPORT VEHICLES’DURABILITY WITH CONSIDERATION OF CORROSIVE SURFACE CRACKS PROPAGATION IN STRUCTURAL ELEMENTS P Popovych, O Shevchuk, T VITENKO, P DROŹDZIEL, R ZOLOTYI | — | 2018 |
Prediction of transport vehicles’ durability with consideration of corrosive surface cracks propagation in structural elements P Droździel, P Popovych, T Vitenko, O Shevchuk, R Zolotyi, O Kononchuk | — | 2018 |
Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products S Merzlov, T Rudakova, O Snizhko, S Narizhnyy, N Lomova | — | 2018 |
Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter VN Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Oleg Kravets, Halyna Karpyk, Olga Shved | 17 | 2018 |
Global rheological approach to the quality of medium injected by the rollers I Stadnyk, L Novak, L Matenchuk | 10 | 2018 |
Trends and features of internationalization of higher education as a major factor of higher educational institutions development T Vitenko, V Shanaida, P Droździel, R Madlenak | 14 | 2017 |
Features of creating a solid models and assembly operations at CAD-systems T Vitenko, V Shanaida, P Droździel, R Madlenak | 9 | 2017 |
Extruded corn flour for dietary food T Lisovska, A Derkach, I Stadnik, Y Sukhenko, V Vasiliev | 5 | 2017 |
До розрахунку пускової потужності спірально-лопатевої мішалки ТМ Вітенько, ІІ Лучейко, ІД Лучейко | 3 | 2017 |
Investigation of the process of bee pollen comminution S Merzlov, N Lomova, S Narizhniy, O Snizhko, V Voroshchuk | 3 | 2017 |
The impact of selected technological and material parameters on the strength of adhesive steel sheets joints A Rudawska, K Głogowska, T Vitenko | 3 | 2017 |
Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформації АВ Деркач, ІЯ Стадник | 1 | 2017 |
Реологічний підхід до валкового нагнітання середовища ОЮ Шевченко, НА Ткачук, ІЯ Стадник, АВ Деркач | 1 | 2017 |
Simulation of components mixing in order to determine rational parameters of working bodies P Drozdziel, A Derkach, I Stadnyk, T Vitenko | 9 | 2016 |
Зберігання зерна у сховищах І Стадник | 4 | 2016 |
Erosive impact of vapor-gas phase on the working surface in hydrodynamic type cavitation mode T Vitenko, P Droździel, N Horodyskyi | 3 | 2016 |
Phenomenological approach to calculation of energy expenses for acceleration liquid during start-up of mixer LII Vitenko ТN | 3 | 2016 |
Simulation of components mixing in order to determine rational parameters of working bodies I Stadnyk, T Vitenko, P Droździel, A Derkach | 3 | 2016 |
До визначення пускової потужності мішалки в рамках феноменологічної моделі ІІ Лучейко, ТМ Вітенько | 1 | 2016 |
Методика визначення питомої поверхні нагнітальних валків А Деркач, ІЯ Стадник | 1 | 2016 |
Рівняння реологічної моделі нагнітання тіста валками АВ Деркач, ІЯ Стадник | 1 | 2016 |
Визначеннярухусередовища при дії кута захвату валків ІЯ Стадник | 2 | 2015 |
Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого змішування тіста ІЯ Стадник | 15 | 2013 |
Регенерація фільтрувальної поверхні при очистці молочної сироватки О Кравець, М Шинкарик | 2 | 2013 |
Filter surface regeneration during whey treatment. O Kravec, M Shinkarik | 1 | 2013 |
Влияние реологических характеристик сырной пыли на процесс фильтрования молочной сыворотки ОІ Кравець | 1 | 2013 |
Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу ММ Шинкарик | 6 | 2012 |
Аналіз гранулометричного складу сирної пилюки ММ Шинкарик, ОІ Кравець | 8 | 2011 |
Механізм та кінетичні закономірності інтенсифікуючої дії гідродинамічної кавітації у хіміко-технологічних процесах ТМ Вітенько | 17 | 2010 |
Гідродинамічна кавітація у масообмінних, хімічних і біологічних процесах ТМ Вітенько | 80 | 2009 |
Оцінка ефективності та інтенсивності роботи кавітаційних пристроїв у технології водопідготовки. ОР Гащин, ТМ Вітенько | 5 | 2009 |
Експериментальна оцінка хімічної дії гідродинамічної кавітації ТМ Вітенько | 3 | 2009 |
Вплив кавітаційного подрібнення твердої фази на кінетику розчинення ТМ Вітенько, ЯМ Гумницький | 2 | 2009 |
Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруванням ОІ Кравець, ММ Шинкарик | 2 | 2009 |
Тістомісильні машини безперервної та періодичної дії ІЯ Стадник, ОТ Лісовенко | 8 | 2008 |
Особенности кинетики обеззараживания воды, содержащей E. coli в условиях гидродинамической кавитации ОР Гащин, ТН Витенько | 6 | 2008 |
Механизм активирующего действия гидродинамической кавитации на воду ТН Витенько, ЯМ Гумницкий | 66 | 2007 |
Дифузійні константи процесу екстрагування валеріани при попередній кавітаційній обробці екстрагента ТМ Вітенько, ЯМ Гумницький | 9 | 2007 |
Использование кавитационных устройств в массообменных процессах химической технологии ТН Витенько, ЯМ Гумницкий | 4 | 2007 |
Массообмен при растворении твердых тел с использованием гидродинамических кавитационных устройств ТН Витенько, ЯМ Гумницкий | 28 | 2006 |
Інтенсифікація масообміну в системі капілярно-пористе тіло–рідина ТМ Вітенько | 7 | 2006 |
Розподіл енергії при активації води в умовах кавітаційного перемішування ТМ Вітенько | 6 | 2006 |
Інтенсифікація процесу при екстрагуванні валеріани шляхом попередньої кавітаційної обробки екстрагента ТМ Вітенько | 2 | 2006 |
Активація води в кавітаційному пристрої. Дослідження впливу на інтенсивність розчинення лангбейніту/Вітенько ТМ ТМ Вітенько | 6 | 2005 |
Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну ТМ Вітенько, ОР Гащин | 2 | 2004 |
Гідродинамічна кавітація в процесах дезин фекції води ТМ Вітенько, НМ Волікова – Вісник Національного технічного університету …, 2002 | 5 | 2002 |
Спрощений метод визначення концентрації нафтопродуктів у стічних водах ТМ Вітенько, О Лясота | 2 | 2002 |