Результати співпраці з Люблінською політехнікою в рамках проекту КА107 (Еразмус+, академічна мобільність)

Професори Люблінської політехніки проф. Павел Дроздєл і проф. Анна Рудавська в період з 13 по 17 березня 2017 року відвідали кафедру обладнання харчових технологій факультету інженерії споруд, машин і технологій в рамках “Еразмус+”( академічна мобільність) – програми Європейського Союзу, що підтримує проекти, партнерства, заходи та мобільність у сфері освіти. Під час візиту наші викладачі прочитали для студентів університету невеликі англомовні лекційні курси із своїх навчальних дисциплін. Нагадаємо, що упродовж багатьох років між двома вишами триває тісна співпраця щодо академічних обмінів, проходження літньої практики студентами, організації спільних науково-практичних конференцій.

В рамках виконання проекту Еразмус +( академічна мобільність) та міжуніверситетської угоди завідувач кафедри , проф. Тетяна Вітенько пройшла стажування в університеті-партнері Люблінська політехніка. Під час зустрічей зі студентами та викладачами університету цікавими і корисними стали інтерактивні методи навчання та досвід міжнародної активності Люблінської політехніки. В рамках стажування відбувся круглий стіл з питань організації спільних наукових проектів з Університетом «Люблінська Політехніка». Також було окреслено коло інших перспективних напрямків співпраці між науковцями ТНТУ і Люблінської політехніки, зокрема проектна робота, стажування, тощо.
Сподіваємось, що такого роду академічні контакти, а також наукова співпраця між нашим юридичним факультетом та юридичними вишами Словаччини й інших країн Європейського Союзу незабаром стануть повсякденною практикою.