№ | Назва навчальної дисципліни | Група |
1. | Теоретичні основи теплотехніки | МО, МТ, МВ, МС |
2. | Термодинаміка / теплотехніка | МХ / МХз |
3. | Експлуатація та обслуговування машин | МО |
4. | Безпека життєдіяльності | всі спеціальності |
5. | Процеси та апарати харчових виробництв | МО, МЛ, МХ |
6. | Монтаж, діагностика та ремонт обладнання | МО |
7. | Основи промислового будівництва та санітарної техніки | МО |
8. | Математичне моделювання інженерних задач на ЕОМ | МО |
9. | Основи САПР | МО |
10. | Вступ до спеціальності | МО |
11. | Зношування і надійність машин | МО |
12. | Основи тертя і зношування | МП |
13. | Триботехніка та основи надійності машин | ЕЗ |
14. | Основи розрахунку конструктивних елементів | МО |
15. | Технічні засоби допоміжнх операцій | МО |
16. | Машини-автомати,потокові та автоматичні лінії | МО |
17. | Основи технічної творчості | МО |
18. | Машинна графіка | МО |
19. | Будівельна справа і санітарно-технічні розрахунки | МО |
20. | Техноекологія та цивільна безпека | МО |
21. | Технологічне обладнання консервного виробництв | МХ |
22. | Технологічне обладнання молочного і консервного виробництв | МО |
23. | Технологічне обладнання хлібопекарського та бродильного виробництв | МО |
24. | Технологічне обладнання харчових виробництв | МО |
25. | Конструювання обладнання харчових виробництв | МО |
26. | Основи проектування підприємств харчової промисловості | МО |
27. | Методи інтенсифікації технологічних процесів харчових виробництв | МО |
28. | Теплохолодотехніка | МО |
29. | Підвищення надійності машин | МО |
30. | Технологічне обладнання мініпереробних підприємств | МО |
31. | Технологічне обладнання галузі | МЛ, МХ |
32. | Сучасні енерго- та матеріалозберігаючі харчові технології та обладнання | МО |
33. | Комп’ютерна підготовка | МО |
34. | Основи наукових досліджень і теорія експеремнту | МО |
35. | Мембранна і криогенна техніка | МО |
36. | Автоматизовані переробні та харчові виробництва | МО |
37. | Електрофізичні і фізико-хімічні методи обробки харчових середовищ | МО |
38. | Забезпечення надійності при експлуатації і ремонті обладнання харчових виробництв | МО |
39. | Відновлення працездатності технологічного обладнання харчових виробництв | МО |
40. | Сучасні методи конструювання технологічного обладнання харчових виробництв | МО |
41. | Інтелектуальна власність | МО |
42. | Математичне моделювання систем і процесів | МО |
43. | Корозія та антикорозійні покриття | МО |