Актуальна інформація з КП і ДП

Накази про затвердження тем магістерських робіт здобувачам вищої освіти ступеня “Магістр” (2018р.):

Наказ про затвердження тем дипломних робіт  здобувачам вищої освіти ступеня “магістр”, (гр. МОм-51, денна форма навчання).

 Наказ про затвердження тем дипломних робіт здобувачам вищої освіти ступеня “магістр” (гр. МОмз-51, заочна форма навчання).

Наказ про затвердження тем дипломної роботи здобувачу вищої освіти ступеня “Магістр” Центру перепідготовки та післядипломної освіти.

Теми дипломних робіт здобувачів вищої освіти ступеня Магістр. 2019 рік.

Дослідження впливу параметрів вузла нагнітання в машині Б4-58 на якісні показники продукції.
Удосконалення просіювання борошна на машині «Бурат» з дослідженням впливу конструктивних і технологічних параметрів на процес.
Дослідження відтиску соку з дикоростучої сировини (калини) з модернізацією пресу ПШЕ-10.
Технічне переоснащення маслоцеху на ПрАТ  «Тернопільський молокозавод» з модернізацією (дослідженням) роботи сепаратора для високожирних вершків фірми «Вествалія».
Дослідження процессу поділу тіста з пшеничного та житнього борошна з модернізацією тістоділильника марки Кузбас -68-2М.
Модернізація вакуум-випарного аппарата Ж4-ПВА з дослідженням процессу уварювання утфелю.
Модернізація вальцевого верстата А1-БЗ-2Н з дослідженям процессу потоку зерна.
Розробка заходів з енергозбереження агрегату розстоювання марки Т1-ХР2-3 з дослідженням процесів теплообміну.
Модернізація сепаратора-вершковідділювача марки ОСН-С з дослідженням процесу з дослідженням роботи клапану барабана
Розроблення заходів із зниження енергоємності сушіння зерна на барабанній сушарці марки СЗСБ-8А із дослідженням процесу регенерації тепла відпрацьованих газів.
Модернізація кожухотрубного теплообмінного апарата марки 1000 ТПГ для охолодження сусла із дослідженням коефіцієнту теплопередачі від продукту до холодоносія.
Модернізація автоматичного камерного фільтрпреса марки РКО-25 з дослідженням впливу його конструктивних параметрів і технологічних режимів на процес фільтрування
Модернізація макаронного преса марки ПМ-75 з дослідженням впливу конструкції шнека,  фільєр та робочого тиску на процес екструзії тіста.
Модернізація кутера марки ИПКС-032 з дослідженням впливу конструкції ножів і скребкової мішалки на процес обробки майонезу.
Модернізація бурякорізки відцентрової марки А2-ПРБ-24 з дослідженням впливу конструктивних особливостей ножів і частоти їх обертання на процес різання бурякової стружки.
Модернізація тістомісильної машини Г4-МТМ-330-0І з дослідженням впливу особливостей конструкції робочих органів та технологічних режимів на процес замішування тіста
Модернізація плавителя сиру марки ПС-40 з дослідженням впливу особливостей конструкції робочих органів ротора та технологічних режимів роботи на процес оброблення сирної маси.