Новини

Щиро вітаємо співробітників, студентів та випускників кафедри обладнання харчових технологій Тернопільського національного технічного університета імені І. Пулюя
з 26-літтям кафедри!!!

ПРАКТИКА У НІМЕЧЧИНІ!

Студенти 2-го та 3-го курсів факультету інженерії машин, споруд та технологій та факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії запрошуються взяти участь у практиці за програмою АПОЛЛО (м. Берлін, Німеччина) та Німецької селянської спілки (Німеччина).

14 листопада відбудеться зустріч студентів з адміністрацією програми та керівниками аграрних підприємств Федеральної землі Бранденбург (Німеччина).

У програмах практик у Німеччині можуть взяти участь студенти, які проживають у сільській місцевості та вивчали німецьку мову, мають бажання ознайомитися з сучасними технологіями, машинами, механізмами, засобами автоматизації передових аграрних підприємств, покращити володіння німецькою мовою. Зазначимо, що з 2011 року участь у даній практиці пройшли 35 студентів ТНТУ.

Для участі у зустрічі та співбесіді з метою проходження практики в Німеччині потрібно до 9 листопада зареєструватися у відділі міжнародних зв’язків к.44 (корпус №2), тел. 51-97-29.

 

ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ

24 квітня 2018 р.  в аудиторії К6-15 відбудеться відкрите лекційне заняття доцента кафедри обладнання харчових технологій Кравця Олега  Ігоровича із дисципліни “Процеси та апарати харчових виробництв” для груп МО-31, МОс-31. Тема заняття “Перегонка та ректифікація”. Початок о 11.10 год.

 

ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ

22 травня 2018 р. в аудиторії К8-22 відбудеться відкрите лекційне заняття доцента кафедри обладнання харчових технологій Зварич Наталії Миколаївної із дисципліни “Техноекологія та цивільна безпека” . Тема заняття “Основні складові сучасної екологічної кризи і шляхи виходу з неї”. Початок о 8.00 год.

 

ВІТАЄМО!

Паробок Галину із зайнятим ІІ місцем у конкурсі магістерських робіт науково-педагогічного спрямування із спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв».
Керівник – завідувач кафедри обладнання харчових технологій, д.т.н., проф. Вітенько Т.М.
Конкурс проходив 16 травня 2018 року на базі Таврійського державного агротехнологічного університету (Запорізька обл., м. Мелітополь.)

1.1

ВІТАЄМО!

Студента гр. МО-31 Венгриновича Степана із перемогою в номінації «Високі результати при індивідуальному тестуванні» та студента гр. МОс-31 Лукціва Назарія із перемогою в номінації «Оригінальне та успішне виконання завдань Олімпіади», за підсумками II-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв», що відбулася 16-18 травня 2018 року на базі Таврійського державного агротехнологічного університету.  Керівник – заступник завідувача кафедри обладнання харчових технологій,  к.т.н. Ворощук В.Я.

1

1.4

Графік проведення відкритих занять кафедри

обладнання харчових технологій

на осінній семестр 2018-2019 н.р.

№п/п Прізвище,

ім’я,

по-батькові

викладача

Вид занять Назва дисципліни, тема Курс, група Дата проведення Пара, аудит
1. Доц. кафедри обладнання харчо-вих технологій Ворощук В.Я., к.т.н., доц. Лекція «Технологічне обладнання харчових виробництв», «Обладнання для миття тари» МО-41,

МОс-42

21.09.18 ІІІ пара, К6-15
2. Ст. викл. кафедри обладнання харчових технологій

Стручок В.С.

Лекція «Техноекологія та цивільна безпека», «Моніторинг небезпек, що можуть спричинити надзвичайні ситуації» ЕТ, РБ, РВ,РА, РН-І 23.10.18 ІІІ пара, К6-12

ГРАФІК

роботи викладачів кафедри “Обладнання харчових технологій”

на осінній семестр 2018-2019 навчального року

 

№з/п Прізвище, ім’я, по батькові викладача Понеділок Вівторок Середа Четвер П’ятниця
1. Вітенько Т.М. 09.00-17.00 09.00-17.00 09.00-17.00 09.00-17.00 09.00-17.00
2. Ворощук В.Я. 09.00-17.00 08.00-17.00 08.00-18.00 09.00-17.00 08.00-16.00
3. Городиський Н.І. 10.00-12.00 09.00-11.30 12.00-16.00 11.00-13.00
4. Зварич Н.М. 09.00-17.00 08.00-17.00 08.00-17.00 09.00-18.00 08.00-16.00
5. Кравець О.І. 09.00-17.00 09.00-16.00 09.00-16.00 09.00-16.00 08.00-15.00
6. Лясота О.М. 10.00-17.00 09.00-17.00 09.00-17.00 08.00-17.00 10.00-16.30
7. Стадник І.Я. 09.00-17.00 09.00-17.00 09.00-17.00 09.00-17.00 09.00-16.00
8. Стручок В.С. 11.30-14.30 11.00-14.00 10.00-13.00 09.30-12.30 10.00-13.00
9. Шинкарик М.М 10.00-17.00 09.00-16.00 09.00-17.00 09.00-17.00 08.00-14.20

Графік проведення консультацій науково-педагогічними працівниками

кафедри обладнання харчових технологій у осінньому семестрі 2018-2019 н.р.

з/п
Прізвище, ім’я, по батькові викладача
Назва дисципліни
Дні тижня
Час і місце проведення
Примітка
1
Вітенько Тетяна Миколаївна
Холодильна техніка
середа
16:00-17:00,
Каб. 6-17
МОм-51, МОмн-51, МОмз-51
Процеси та апарати харчових виробництв (КП)
вівторок, четвер
16:00-17:00,
Каб. 6-17
МО-41, МОс-42,
МОз-41, МОзс-42
2
Стадник Ігор Ярославович
Конструювання обладнання харчових виробництв
Четвер
14:00-15:00,
Каб. 6-5
МОм-51, МОмн-51, МОмз-51
Монтаж, діагностика, ремонт та експлуатація обладнання
МО-41, МОс-42,
МОз-41, МОзс-42
Конструювання обладнання харчових виробництв (КП)
15:00-16:00,
Каб. 6-5
МОм-51, МОмн-51, МОмз-51
Монтаж, діагностика, ремонт та експлуатація обладнання (КП)
МО-41, МОс-42,
МОз-41, МОзс-42
3
Стручок Володимир Сергійович
ТЕЦБ
Понеділок
15:00-16:00,
Каб. 8-21
ЕТ, РВ, РН, РА, РБ, КІ-І, РАз, РБз, КІз, БАз, БМз, БПз, ПКз, ПМз, ПОз-І
05.12.2018
19.12.2018
17:40-19:00,
Каб. 6-15
ІБМ, ІМП, ІМБ,ІЕЕ,ІСН, ІСІ-І
4
Шинкарик Марія Миколаївна
Технологічне обладнання консервної промисловості
Понеділок
14:40-16:00,
Каб. 6-9
МОм-51, МОмн-51, МОз-51
Технологічне обладнання молочної промисловості
Середа
14:40-16:00,
Каб. 6-9
МЛ-41, МЛс-42, МЛз-41, МЛзс-42
5
Лясота Оксана Михайлівна
Основи екології
Понеділок
15:00-17:00,
Каб. 6-18
КА, КАс, КТ, КТс, КС-ІV
ТЕЦБ
РА, РБ, РВ, РН, КІ, ЕТ-І
МОМТВТДХМ
МО-41, МОс-42,
МОз-41, МОзс-42
ТЕЦБ (погод.)
12.12.2018
26.12.2018
17:40-19:00,
Каб. 6-15
ІБМ, ІМП, ІМБ,ІЕЕ,ІСН, ІСІ-І
6
Плескун Михайло Іванович
Монтаж, діагностика, ремонт та експлуатація обладнання (КП)
Понеділок, середа
15:00-16:00,
Каб. 6-5
МО-41, МОс-42
Вівторок, четвер
16:00-17:00,
Каб. 6-5
МО-41, МОс-42, МОз-41, МОзс-42
7
Ворощук Віктор Ярославович
Основи математичного моделювання, Основи інженерного дизайну, Технологічне обладнання харчових виробництв
Вівторок
15:00-17:00,
Каб. 6-10
МО-41, МОс-42
Наукові дослідження і теорія експерименту
МОм-51, МОмн-51, МВм-51, МВмн-51, МСм-51, МСмн-51,
Наукові дослідження і теорія експерименту
Середа
15:00-17:00,
Каб. 6-10
МОмз-51, МВмз-51, МСмз-51
Основи промислового будівництва
МЛ-41, МЛс-42,
МХ-41, МХс-42
Технологічне обладнання харчових виробництв
МО-41, МОс-42,
МОз-41, МОзс-42
8
Зварич Наталя Миколаївна
ТЕЦБ
Середа
14:40-16:00,
Каб. 6-18
БА, БМ, БП, БР, ПК, ПМ, ПО, ПП, ПФ-І, БАз, БМз, БПз, ПКз, ПМз, ПОз, РАз, РБз, КІз-І
ПІТЗХВ
Вівторок
11:30-12:30,
Каб. 6-18
МОм-51, МОмн-51, МОмз-51
Процеси та апарати харчових виробництв
Понеділок,
1 тиждень
14:40-16:00,
Каб. 6-18
МХ-31, МХс-32
МХз-31, МХзс-32
Понеділок,
2 тиждень
14:40-16:00,
Каб. 6-18
МЛ-31, МЛс-32
9
Кравець Олег Ігорович
Процеси та апарати харчових виробництв
Четвер,
1 тиждень
15:00-16:20,
Каб. 6-8
МЛ-31, МЛс-32,
МХ-31, МХс-31
Технологічне обладнання галузі
Четвер,
2 тиждень
15:00-15:40,
Каб. 6-8
МХ-31, МХс-31
Основи промислового будівництва
15:40-16:00,
Каб. 6-8
МЛз-31, МЛзс-41

 

Затверджено теми магістерських робіт здобувачам вищої освіти ступеня “Магістр”:

Наказ про затвердження тем дипломних робіт  здобувачам вищої освіти ступеня “магістр”, (гр. МОм-51, денна форма навчання).

 Наказ про затвердження тем дипломних робіт здобувачам вищої освіти ступеня “магістр” (гр. МОмз-51, заочна форма навчання).

Наказ про затвердження тем дипломної роботи здобувачу вищої освіти ступеня “Магістр” Центру перепідготовки та післядипломної освіти.