Студентські конференції

Студенти спеціальності обладнання переробних і харчових виробництв приймають участь у міжнародних конференціях в рамках міжнародних програм. Зокрема 23-27 квітня, 2014 року Паробок Галина приймала участь у конференції, що проводилась у місті Роґув у Польщі. Темою конференції було Зелена економіка та озеленення університетуСтуденти в дії” .

Організаторами були спільно Швеція (Упласа, Балтійський університет)та Польща (Лодзь). Учасники конференції представляли 36 університетів з таких країн як Білорусь, Греція, Естонія, Фінляндія, Німеччина, Латвія, Литва, Польща, Росія, Словацька Республіка, Швеція і Україна.

Конференція розглядала найбільш важливі питання економіки та сталого розвитку в регіоні Балтійського моря. Студенти оновлювали свої знання і поглибили розуміння економічних моделей в якості найважливішого питання для забезпечення сталого майбутнього. Вони також працювали над проектами, щоб зробити зміни в сторону екологізації своїх університетів.

Студенти взяли участь у Балтійських дебатах на тему: “За чи проти економічного зростання” (на основі стилю дискусії Оксфорд). В дебатах, вони отримали можливість на практиці навчитись аналізу, комунікації, співпраці, а також суттєво поглибили знання англійської мови.