Ворощук Віктор Ярославович

кандидат технічних наук, доцент кафедри обладнання харчових технологій

Google Scholar

Бібліотека ТНТУ

Дисципліна:

Технології 3D моделювання при вирішенні задач в машинобудуванні

Відповідність дисципліні

Освіта

Диплом спеціаліста Тернопільський державний технічний університет ім. І.Пулюя, рік закінчення: 1997, спеціальність: „ Обладнання харчових виробництв ”,
Кандидат технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв (2010 р)

Стажування на підвищення кваліфікації:

1. Стажування в Каунаському технологічному університеті, Литва. Участь у Global Faculty Week, 2019 р.
2. Підвищення кваліфікації на ТОВ «РМФ» у 2021 р

Довідка про стажування:

Звіт_стажування

Публікації: Google Scholar